Juliet Funt

Direktorica i osnivačica tvrtke “WhiteSpace at Work”

Juliet Funt je direktorica i osnivačica tvrtke “WhiteSpace at Work”, koja se bavi osposobljavanjem i konzultiranjem organizacija, pomažući njihovim liderima i djelatnicima da ponovno prigrle svoju kreativnost, produktivnost i angažiranost. Uz poticajne spoznaje i praktične materijale, postala je globalno priznati stručnjak za pomaganje liderima u suočavanju s “razdobljem preopterećenja” u kojem svi živimo i radimo. Kao borac protiv reaktivnog poslovanja i kao sila promjene u organizacijama u cijelom svijetu, Funt podučava pojednostavljenu metodu procesa osobnog napretka koja umanjuje kompleksnost na radnom mjestu.

Timovi koji su prigrlili WhiteSpace mentalitet i vještine doživljavaju veću kreativnost i angažiranost, obnavljaju izgubljene kapacitete i rade vrhunski posao. Među njezinim klijentima je više Fortune 100 kompanija, kao i širok spektar industrija, od financijskih usluga do tehnologije, od proizvodnje od vojske. Funtina nova knjiga “A Minute to Think” (Trenutak za razmišljanje) bit će izdana na Summitu 2021.

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga Fokus
www.ufokus.hr |  www.ipartner.hr  |  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.