Dodjela nagrade Dr. Dražen Glavaš - Mali svjetionik za velike ljude održat će se u sklopu GLS-a 2021.

Mali svjetionik 2021

Cilj projekta je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Želimo skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu. Želimo pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

Nagrada od 100.000 Kn koju će dobiti pobjednik projekta ‘Mali svjetionik za velike ljude’ nosi ime ‘Dr. Dražen Glavaš’ koji je bio predsjednik udruge Partner i prvi koordinator GLS-a za Hrvatsku.

Dobitnik 2021. godine

Naj Radnika 2021. je gospodin Zlatko Pisac iz Lučke kapetanije Split. On je sa 3.131 glasom osvojio prvo mjesto Malog svjetionika - nagradu Dr. Dražen Glavaš i 100.000 kuna. Čestitamo gospodinu Zlatku!

Dobitnica 2020. godine


Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, i malih i velikih. Ako na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize.

Saznajte više o Malom svjetioniku i pomognite nam proširiti pozitivne priče!

"Nema nevažnog posla. Svaki posao koji koristi čovječanstvu uzvišen je i važan i treba ga pomnjivo izvršavati. Ako je čovjek čistač ulica, mora ih čistiti kao što je Michelangelo slikao, Beethoven skladao ili Shakespeare pisao stihove. Morao bi čistiti ulice tako dobro da svi žitelji neba i zemlje zastanu i kažu: „Ovdje je živio veliki čistač ulica koji je dobro obavljao svoj posao.“

Martin Luther King, ml.

Dobitnica 2019. godine

Posjetite nas na društvenim mrežama

Organizator GLS-a u Hrvatskoj - Udruga poslovnih ljudi Partner

www.ipartner.hr  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.